Om Avana

Vår story

Välkommna till Avana

Vi på Avana har som mål att bli en av Sveriges ledande företag inom digital marknadsföring, sökmotoroptimering och sökordsannonsering. Vi tillämpar marknadens senaste metoder i vårt arbetssätt där vi kombinerar de ledande digitala distributionskanalerna som Facebook, Instagram och  Twitter med Google och Bing sökoptimering för att hjälpa företag marknadsföras lönsamt.

Avanas Nyckeln Till Framgång

Kommunikation

Kommunikation är nyckeln till personlig och affärsmässig framgång för oss. Därför lägger vi stor vikt på en löpande interaktion med våra kunder och deras omvärld för att på så sätt kunna leverera en skräddarsydd marknadsföringsstrategi.

Transparens

I en bransch som kännetecknas av svårbegripliga ord, en uppsjö av tekniska termer och en teknologi som inte riktigt många förstår kan det vara riktigt förvirrande som kund. Vi vet, vi har varit på den sidan också. Därför är transparens viktigt för oss, vi förklarar på ett pedagogiskt och enkelt sätt alla tjänster vi har och allt du som kund kan tänkas vilja veta.

Resultat

Genom att hålla oss ständigt uppdaterade inom vår bransch ser vi till att leverera det bästa marknaden har att erbjuda.
Vår kontinuerliga resultatuppföljning ger er all statistik som ni behöver för att kunna utvärdera era kunder och lönsamheten av er marknadsföringsstrategi.

Vårt mål är att skapa lönsamhet hos våra kunder och där i ligger vårt verkliga resultat. Vi tror att man genom ett långsiktigt samarbete skapar en långsiktigt lönsamhet.

Vad vi är bäst på!

0%
SEO
0%
Google AdWords
0%
SMM
0%
Webbutveckling